Heeft u een renovatie project waarbij wij kunnen helpen?

CONTACT OPNEMEN

Voor een fantastisch resultaat

Wij maken het de klant zo makkelijk mogelijk! Belangrijk is het om eerst goed in beeld te krijgen wat precies de bedoeling is. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Maak een afspraak voor een huisbezoek.

Door onze ruime ervaring en specialisatie in keuken, badkamers, stuc en schilderwerk weten wij de verbouwing overzichtelijk, betaalbaar en haalbaar te maken. Wij zijn meedenkend in uw hele situatie. Niet alleen met de opstelling en styling maar ook de financiën. Is uw budget niet toereikend maar moet er toch echt iets gebeuren aan uw woning kunnen wij u voorstellen aan een onafhankelijk financieel adviseur om te kijken naar de mogelijkheden, geheel vrijblijvend.

Wachttijd

In vergelijking met andere partijen kunnen wij relatief snel beginnen. Afhankelijk van het type klus starten wij na ongeveer 1 tot 4 weken na aankoop overeenkomst.

Ervaring

Ons personeel is werkzaam geweest bij keukenzaken, bouwmaterialenhandel en sanitair winkels. Daardoor weten wij precies hoe trajecten behoren te verlopen. Schakelt u ons in het voortraject van uw verbouwing in, dan maakt u gebruik van onze kennis, vakkundigheid een goede onderhandelingspositie.

Persoonlijk

Wat u kunt verwachten van de renovatie vakman is:

dat u een goed beeld krijgt van de verbouwing,

begeleiding bij waar u het nodig hebt of in het gehele traject,

een voor uw algehele situatie een haalbare offerte,

een snelle aanvangsdatum en

een prachtig resultaat.

Wie wij zijn

Graag stellen wij ons even aan u voor. Zo weet u precies wie wij zijn en wat onze expertise is.

Jacobo Venegas
Adviseur renovatie projecten
Uitvoerder renovatie projecten
Gerben Feijen
Adviseur renovatie projecten

Bekijk recente projecten

BEKIJK MEER PROJECTEN

Wat onze klanten zeggen

“No man but feels more of a man in the world if he have but a bit of ground that he can call his own. However small it is on the surface, it is four thousand miles deep; and that is a very handsome property.”

MIRANDA SLOT • RENOVATIE BADKAMER

“Many novice real estate investors soon quit the profession and invest. When you invest in real estate, you often see a side of humanity that stocks, bonds, mutual funds, and saving money shelter you from.”

WIM BAKKER • BETEGELING KEUKEN

Onze Partners

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij staan graag voor u klaar om te adviseren bij iedere renovatie klus. Stuur ons vrijblijvend een bericht en vertel ons over uw project. Tot snel!

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?