Heeft u een renovatie project waarbij wij kunnen helpen?

CONTACT OPNEMEN

Keuken

Een belangrijk onderdeel van het dagelijkse huishouden. Wij kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden. Daarnaast houden we altijd rekening met functies, ergonomie en uitstraling. Kort om, wij zijn pas tevreden als de keuken 100% naar wens is.

Badkamer

U begint of sluit er uw dag. Een heerlijke douch, bad of beiden. Met onze kennis ontwerpen wij altijd een voor u geschikte badkamer. Wij begeleiden u in de aankoop van materiaal of we plaatsen enkel de badkamer. Wij streven altijd naar een perfecte oplevering.

Toilet

Bevalt uw toilet niet meer of is het niet meer van deze tijd? Een relatief kleine ingreep en binnen een paar dagen klaar. Informeer naar de mogelijkheden!

Stucwerk

Heerlijk, zo een strak gestreken muur of plafond. Wij kunnen snel schakelen! Tegenwoordig worden er ook fantastische cinewalls gemaakt welke gestuct en geschilderd worden. Bel gerust met uw vraag!

Schilderwerk

Binnen of buiten schilderwerk. Wij kunnen snel van start! U mag het materiaal verzorgen of wij doen dat voor u. Vraag telefonisch of per mail informatie aan!

Tegelwerk

Achterwand, badkamer of vloer. Jarenlang ervaring in het plaatsen van tegels. Wij werken uitsluitend met de beste materialen voor een perfect resultaat!

Elektra

Wat er ook moet gebeuren qua elektra, de Renovatievakman heeft experts in het vak! Van groepen bij plaatsen, nieuwe meterkasten of nieuwe leidingen aanleggen. Alles is mogelijk.

Vloeren

Wij leggen; laminaat, parket, pvc, en tegels. Bel voor meer informatie.

Onze Partners

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij staan graag voor u klaar om te adviseren bij iedere renovatie klus. Stuur ons vrijblijvend een bericht en vertel ons over uw project. Tot snel!

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?